Kradla v obchodnom dome. Policajná akcia na alkohol v Prešovskom kraji

23.11.2010 Celý región

Kradla v obchodnom dome: Z prečinu krádeže obvinili včera prešovský policajti 54 ročnú ženu z Prešova.
Počas včerajšieho popoludnia prišla obvinená do jedného z prešovských obchodných domov. Na oddelení potravín vybrala z regálu 1 fľašu vodky a vložila ju do dáždnika, ktorý držala v ruke. Následne z ďalších regálov zobrala rôzne mäsové výrobky a tieto si vložila do igelitovej tašky, pričom bez zaplatenia prešla mimo pokladničnej zóny von z potravín. Tu však bola zastavená zamestnancom obchodného domu. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 47,04. -€. Za obdobný čin bola obvinená žena v predchádzajúcich 12 mesiacoch postihnutá blokovou pokutou. Po zadržaní bola policajtmi umiestnená do cely policajného zaistenia a po vznesení obvinenia bol na ňu spracovaný návrh na podanie obžaloby.

Policajná akcia na alkohol v Prešovskom kraji:
V rámci Prešovského kraja vykonali policajti v dňoch 19. -20.11.2010 celokrajskú dopravnú akciu zameranú na kontrolu alkoholu u vodičov motorových vozidiel.
Počas dvoch dní zistili policajti celkovo 147 rôznych dopravných priestupkov, z ktorých 84 vyriešili v blokovom konaní. U 14 vodičov motorových vozidiel bolo zistené požitie alkoholu a jeden vodič sa odmietol podrobiť dychovej skúške. Policajti zadržali 20 vodičských preukazov, 6 osvedčení o evidencii vozidla a 1 tabuľku s evidenčným číslom.
 

Vyberte región